Over ons

Door te kiezen voor Schenk Rekenmeesters kiest u voor een deskundig, betrouwbaar en betrokken administratie- en advieskantoor met een unieke achtergrond in financieel management.

Ons brede netwerk van kundige juristen, notarissen en belastingspecialisten kunnen u met elk willekeurig vraagstuk goed van dienst zijn. Wij zijn van mening dat persoonlijk contact met u de basis vormt voor een optimale dienstverlening en kijken uit naar een mogelijke samenwerking met u.

Joël Schenk heeft 14 jaar ervaring als financiële man. Hij werkte 8 jaar in de accountancy, waarvan de laatste 4,5 jaar bij KPMG Accountants. Daarna maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werkte 6 jaar als financial director van een internationaal opererende ICT onderneming. 

In 2012 besloot Joël Schenk dat hij zijn kennis en ervaring in wil zetten voor ondernemers in het MKB. Juist deze groep bedrijven hebben behoefte aan een sparringpartner met de ervaring van een business controller of een financieel directeur, zonder dat ze een zwaargewicht op financieel gebied kunnen betalen.

Passie
Deze positie kan vaak niet ingevuld worden door de gevestigde accountants- en administratiekantoren, door een gebrek aan kennis en persoonlijke aandacht, of door een ongunstige prijs/kwaliteit verhouding.  Zijn passie is het bijstaan en adviseren van ondernemers, om te helpen bouwen aan organisatie en informatie. Hij heeft onder andere ervaring in de ICT, zakelijke- en financiële dienstverlening, automotive, handel, bouw en de medische sector.